ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
- Βάζετε τις νιφάδες βρώμης στο μούλτι και τις τρίβετε.
- Αραιώστε το νες καφέ με μισό φλιτζανάκι του ελληνικού νερό.
- Ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά (εκτός της καρύδας) και πλάθετε την ζύμη σε μπαλάκια. Μπορείτε να τα βάλετε κι όλα μαζί στο μούλτι για να ανακατευθούν καλά. Σημείωση: Άμα έχετε λιώσει το βούτυρο με τη ζάχαρη αφήστε λίγο να κρυώσει η ζυμη στο ψυγείο προτού τα πλάσετε άμα δείτε ότι δεν γίνονται μπαλάκια.
- Τα περνάτε κατόπιν από την καρύδα και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για να σφίξουν.
Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/