ΥΛΙΚΑ:
- 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια- 1 πιπεριά χρωματιστή
- 1 φιλαδέλφια light (200γρ)
- 1 πακέτο μακαρόνια fusilli
- αρκετό βασιλικό
- λίγο δυόσμο
- ντοματάκια μικρά ή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1) Σωτάρουμε στο αντικολλητικό τηγάνι ή στο γουόκ το κρεμμύδι ψιλοκομμένο χωρίς λάδι, με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει.2) Το αφαιρούμε και σωτάρουμε με τον ίδιο τρόπο την πιπεριά κομμένη σε κύβους. Όταν πιει το νερό προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μακαρόνια που έχουμε βράσει (ή άμα δε έχουμε γουόκ τα βάζουμε όλα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια).
3) Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το βασιλικό, το δυόσμο και την ντομάτα και αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά σκεπασμένο για να ενωθούν όλα τα υλικά.
4) Όταν το σβήσουμε, προσθέτουμε το φιλαδέλφια light, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι άμα θέλουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε ζεστό.