ΥΛΙΚΑ:
- 400γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του- 150γρ φρουτόζη
- 200γρ σταφίδες ξανθές και μαύρες ανάμικτες
- 1,5 φλιτζάνι γάλα 1,5% λιπαρών
- 4κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1κ.γ. κανέλα
- 200γρ βούτυρο light
- 5 αυγά
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1) Χτυπάτε το βούτυρο με τη φρουκτόζη.2) Προσθέτετε τα αυγά, την κανέλα και το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ εναλλάξ με το γάλα.
3) Προσθέτετε τις σταφίδες και ανακατεύετε μέχρι να αναμιχθούν καλά.
4) Λαδώνετε και αλευρώνετε 1 φόρμα για κέικ, αδειάζετε το μίγμα μέσα στη φόρμα και το ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.