ΥΛΙΚΑ:
-150γρ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα-100γρ. φρέσκια ώριμη ντομάτα ξυστή
-50γρ. ξερό κρεμμύδι ξυστό
-2 κουταλιές του γλυκού λάδι
-1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένος μαϊντανός
-Aλάτι και πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Μαραίνετε δύο, τρία λεπτά το κρεμμύδι με το λάδι. Προσθέτετε τα καλαμαράκια κομμένα σε φέτες, την ντομάτα, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Βράζετε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 60-70 λεπτά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα καλαμαράκια με σουπιές.Σύσταση μιας μερίδας | |
Θερμίδες | 241 |
Πρωτεΐνες | 21,4gr |
Λίπος | 11,5gr |
Υδατάνθρακες | 12,6gr |
Χοληστερίνη | 76mg |
Πηγή: http://health.in.gr/nutrition/recipes/